Producten

Agria
Agria is een toonaangevende fabrikant van tweewielige tractorens en aanbouwwerktuigen, hakfrezen en balkmaaiers in Europa. Haar hoofdkwartier is gevestigd in Möckmühl waar het bedrijf werd opgericht in 1947. Een internationaal dealernetwerk zorgt al meer dan 50 jaar voor de bijna wereldwijde naamsbekendheid.

Agria biedt oplossingen op het gebied van motorgereedschap voor de grondbewerking, groenonderhoud en terreinonderhoud. Wij zijn de partner voor hoveniers, lokale overheden en particuliere dienstverleners.

Antonio Carraro
Antonio Carraro is een familiebedrijf gevestigd in de omgeving van Venetië, Italië.
Begin 20ste eeuw is het bedrijf opgericht door Giovanni Carraro, de overgrootvader van Marcello Carraro, de huidige directeur van het bedrijf. Hij maakte een multifunctionele machine waarmee gelijktijdig geploegd, gezaaid, ondergewerkt en gerold kon worden. De vader van Marcello bouwde de fabriek uit tot een van de grootste producenten van Italië voor speciale multifunctionele tractoren met een brede inzetbaarheid.
Antonio Carraro tractoren zijn leverbaar met knik- of fusee-besturing, met of zonder omkeerinrichting, met of zonder cabine, op gazon- of trekker-profielbanden. Als toekomstig eigenaar kunt u de tractor geheel aan uw wensen aanpassen, zodat u de tractor koopt die het best bij u past.

Aspen
Het bedrijf Aspen werd in 1988 opgericht aan de kust van het Aspen meer ten noorden van Göteborg in Zweden. Roland Elmäng kwam op het idee om een betere brandstof voor kettingzagen te produceren, toen hij in de Zweedse krant Skogen een artikel las over de problemen die bosarbeiders ondervonden door blootstelling aan de uitlaatgassen van kettingzagen en bosmaaiers. De introductie van alkylaatbenzine zorgde voor een drastisch verbeterde werkomgeving voor de Zweedse bosarbeiders. Tegenwoordig wordt Aspen alkylaatbenzine voor veel meer toepassingen gebruikt en is het inmiddels ook in andere landen verkrijgbaar.

BCS (Maai-bindmachines)
Het Italiaanse BCS is fabrikant van onder andere maaibindmachines voor de professional. BCS maaibindmachines zijn met enige aanpassingen uitermate geschikt voor het maaien en bundelen van riet.

Ferris (Walk Behind en Zero Turn maaiers)
Wanneer u zich een Ferris-maaier aanschaft, koopt u het beste dat de markt te bieden heeft! Professionele maaiers van Ferris laten iedere minuut op het gras beter renderen. Ferris maaiers beschikken over gepatenteerde technologie om u te voorzien van het maximale rendement bij minimale kosten en dat tot in lengte van jaren.
Ferris maaiers zijn uitgerust met de sterke motoren. Het unieke veersysteem zorgt voor minder belasting van de rug en extra comfort.
Exclusieve eigenschappen zijn:
• productiviteit
• snelheid
• constant mooi maaibeeld
• verlengde levensduur
• comfort
Ferris heeft zowel zero-turn zitmaaiers en walk-behinds in het assortiment.

Husqvarna
Met al meer dan 325 jaar van innovatie en passie, levert Husqvarna producten voor bos, park en tuin aan professionals. Niet alleen de prestaties zijn belangrijk, maar ook gebruiksvriendelijkheid en veiligheid, zodat u uw werk efficiënt kunt doen. Husqvarna biedt een breed en nog steeds groeiend assortiment producten en accessoires, van kettingzagen en doorslijpmachines tot robotmaaiers.

Iseki (Compacttractoren en maaiers)
Iseki is met een zeer uitgebreid programma aan grasmaaiers, zitmaaiers en compacttrekkers een belangrijk merk voor de professionele gebruiker. De producten van Iseki onderscheiden zich door een hoog kwaliteitsniveau en het gebruik van innovatieve technologie. Iseki ontwikkelt en produceert in eigen beheer vrijwel de gehele machine zoals de motoren, versnellingsbakken, hydrostaatsystemen en voorassen. De Iseki machines voldoen aan de hoogste kwaliteit.
Daarnaast is Iseki één van de weinige fabrikanten die een groot aantal accessoires ontwikkelt en fabriceert. Iseki bouwt in eigen beheer fronthefinrichtingen, voorladers, cabines, maaidekken, opvangsystemen en kippers.

Jensen (Houtversnipperaars)
Meer dan 125 jaar ervaring in de ontwikkeling en fabricage van houtversnipperaars.
De firma JENSEN is reeds in 1884 door Peter Jensen opgericht. Sindsdien is de productie en ontwikkeling in Maasbüll, een kleine plaats in het noorden van Duitsland onder de rook van Flensburg. Naast reparaties van landbouwmachines ontwikkelde Peter Jensen speciale machines voor de gemeentelijke overheid alsmede machines voor de meubel- en fineerindustrie. De door hem ontwikkelde houtversnipperaar 'Marke Angeln' is reeds na enkele jaren het hoofdproduct geworden in de onderneming.

Met meer dan 125 jaar ervaring in de productie van houtverkleiningstechnologie is Jensen marktleider in Duitsland. Het bedrijf telt op dit moment ca. 85 medewerkers. Bij de Duitse overheid is Jensen een belangrijk onderdeel van het machinepark. Ook bij loonwerkers, in de bosbouw, de boomteelt en bij de spoorwegen worden de Jensen houversnipperaars reeds vele jaren met succes ingezet.

De export is al tientallen jaren een zeer belangrijk onderdeel van JENSEN. Zo heeft JENSEN in de meeste Europese landen vertegenwoordigingen. Ook worden er sinds enkele jaren houtversnipperaars van Jensen naar andere continenten geleverd.

Lombardini (Dieselmotoren)
De Lombardini groep ( Lombardini, Kohler etc.), heeft maar een grote doelstelling – de meest innovatieve speler in de markt zijn. Een partner die de volgens hoogste kwaliteitsnormenleveren kan, gekenmerkt door de technologie van de laatste generatie met wereldwijde ondersteuning. Wat we doen weerspiegelt wie we zijn, altijd op zoek naar oplossingen voor het ontwerpen van een nieuwe toekomst.

Sabo (Gazonmaaiers)
Wanneer het om gazononderhoud gaat, is er eigenlijk alleen een Sabo. Want de spreekwoordelijke duurzaamheid maakt hem tot de betrouwbare partner, die met zekerheid het hoogste comfort biedt. Het vertrouwen in het merk SABO ligt besloten in een eenvoudig gegeven. Oorspronkelijk ontwikkelde SABO gazonmaaiers voor de meest veeleisende gebruikers die men bedenken kan: hoveniers en groenvoorzieners uit de professionele markt. Dat is bij SABO ook vandaag nog zo. En met dezelfde professionele passie wordt het programma voor de tuinliefhebber geproduceerd.

Simplicity (Zitmaaiers)
Een onvergelijkbaar gevoel. Een perfect gemaaid gazon. En dit gevoel bewerkstelligt Simplicity. Dat is waar Simplicity voor staat. Dat is waar Simplicity bekend om is. Het Free Floating-maaidek is de sleutel tot perfectie, waar de andere aanbieders geen antwoord op hebben. Opgehangen aan de scharnierende vooras volgt het maaidek vrijelijk alle oneffenheden in het te maaien gazon, comfortabel rustend op de exclusieve volgwielen die over de gehele breedte van het maaidek zijn aangebracht. Alleen dit garandeert een subliem en onovertroffen maaibeeld. Iedere Simplicity levert een optimale luchtstroom om gemaaid gras efficiënt af te voeren. De vlijmscherpe, gehard stalen Marbain-messen houden uw gazon groen door het gras echt te snijden. Geen detail is over het hoofd gezien om het ultieme maaibeeld te garanderen. Geen ander dan Simplicity levert u deze kwaliteit en perfectie.

Stiga (Gazonmaaiers en tuinmachines)
Stiga Zweden is de grootste producent van tuinmachines in Scandinavië en een van de grootste producenten in Europa. Onze producten variëren van kleine elektrische grasmaaiers tot benzine grasmaaiers en van hakselaars, trimmers enz. tot sneeuwschuiven en zitmaaiers die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Ieder seizoen kunnen wij u iets te bieden om tuinieren nog leuker te maken !

Stiga heeft sinds 1934 ervaring met het ontwikkelen van machines voor tuinonderhoud. Als Zweeds producent hebben wij iets hoog te houden. Onze machines voldoen daarom aan de hoogste milieu eisen en de beste Zweedse kwaliteit. Wij doen er dan ook alles aan om voorop te blijven lopen en zo milieu vriendelijk mogelijk te produceren. Vandaag de dag worden onze producten over heel de wereld geëxporteerd. In alle landen van Europa, Noord- en Zuid Amerika, Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland, overal kunt u ons vinden.

Waterkracht (Hogedrukreinigers en reinigingsmachines)
Waterkracht biedt u een breed arsenaal aan reinigingsoplossingen en reinigingsapparatuur. Van hogedruk heet- en koud waterreinigers tot rioolinspectie apparatuur. Het leveringsprogramma van Waterkracht is ontstaan als reactie op vragen uit de markt.
In de breedte en de diepte bieden wij een ongeëvenaarde keus uit standaardproducten en maatwerk. Reinigingsinstallaties van Waterkracht zijn altijd gebruiksvriendelijk, duurzaam en kostenbesparend. Een gecertificeerd kwaliteitszorgsysteem waarborgt voor u constante prestaties.

Foto Galerij

Welkom op onze website

Wij hopen u hier een beeld te geven van wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Voor aanschaf, reparatie, onderhoud en verhuur van diverse machines bent u bij ons aan het juiste adres.
Voor zowel professionele als particuliere gebruikers hebben wij een ruim assortiment op het gebied van tuin- en parkmachines.
Ook hebben we een naam hoog te houden op het gebied van machines voor het oogsten en verwerken van riet.

Contact Opnemen

Bezoek onze showroom/werkplaats of neem s.v.p. contact op.

Adres: Kloosterweg 102a
  8326 CH Sint Jansklooster
Telefoon: 0527 246 412
E-mail: info@smitbv.com