Agria 9600 taluudmaaier

De Agria 9600 met afstandbediening is de wendbare klimgeit onder de cirkelmaaiers en voelt zich thuis op ieder terrein met een hellingshoek tot 50 graden. 

Uitgevoerd met twee mulching cirkelmaaimessen kan deze maaier het zwaarste werk aan. Kortom: een alleskunner voor alle moeilijk te bereiken taluds, dijken en andere kleine terreinen waar een standaard maaier niet komen kan.

Hybride

De Agria 9600 is een hybride aangedreven licht in gewicht rupsmaaier en door het hybride systeem heeft de Agria 9600, minder onderhoudskosten. De krachtige Briggs & Stratton-motor zorgt voor voldoende hybride vermogen naar de sterke 48V DC elektrische motoren, waardoor deze machine te allen tijden eenvoudig en sensitief te bedienen is.

Mulchen

De Agria 9600 is een cirkel-mulchmaaier die door zijn constructie in beide rijrichtingen gebruikt kan worden. Hierdoor heeft de machine een hogere maaiproductiecapaciteit en maakt hij weinig tot geen schade door het keren. De Agria 9600 kan uitgevoerd worden met een 17pk-benzinemotor met een werkbreedte van 80 cm of met een 24pk-benzinemotor en met een werkbreedte van 112 cm.

 

Klik hier om de Agria 9600 aan het werk te zien.

 

Archief ...

Foto Galerij

Welkom op onze website

Wij hopen u hier een beeld te geven van wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Voor aanschaf, reparatie, onderhoud en verhuur van diverse machines bent u bij ons aan het juiste adres.
Voor zowel professionele als particuliere gebruikers hebben wij een ruim assortiment op het gebied van tuin- en parkmachines.
Ook hebben we een naam hoog te houden op het gebied van machines voor het oogsten en verwerken van riet.

Contact Opnemen

Bezoek onze showroom/werkplaats of neem s.v.p. contact op.

Adres: Kloosterweg 102a
  8326 CH Sint Jansklooster
Telefoon: 0527 246 412
E-mail: info@smitbv.com