Dealerschap Husqvarna

Mechanisatiebedrijf Smit BV is vanaf nu een officiële Husqvarna Dealer. Wij mogen het gehele Husqvarna assortiment verkopen, repareren en onderhouden. 

Voor alle Husqvarna tuin en parkmachines, professionele machines voor bos en natuurbeheer, professionele tuinmachines voor de groenvoorziening en landschapsbeheerder, voor professionele apparatuur en diamant gereedschappen in de bouw kunt u bij ons terecht. Maar ook voor de allernieuwste technieken kunt u bij een Husqvarna Dealer terecht, zoals professionele tuinmachines op accu. Husqvarna heeft een complete lijn met accu gereedschappen waar professionals mee werken. U kunt rekenen op professioneel advies van ons, zowel voor de aanschaf van een Husqvarna product als de service achteraf. Als professionele Husqvarna Dealer vinden wij het belangrijk dat u de juiste machine gebruikt die voor uw werkzaamheden het meest geschikt zijn. Zo heeft u jarenlang plezier van uw Husqvarna machine.

Archief ...

Foto Galerij

Welkom op onze website

Wij hopen u hier een beeld te geven van wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Voor aanschaf, reparatie, onderhoud en verhuur van diverse machines bent u bij ons aan het juiste adres.
Voor zowel professionele als particuliere gebruikers hebben wij een ruim assortiment op het gebied van tuin- en parkmachines.
Ook hebben we een naam hoog te houden op het gebied van machines voor het oogsten en verwerken van riet.

Contact Opnemen

Bezoek onze showroom/werkplaats of neem s.v.p. contact op.

Adres: Kloosterweg 102a
  8326 CH Sint Jansklooster
Telefoon: 0527 246 412
E-mail: info@smitbv.com